ТЕРМОМЕТРИ МАКЕДОНИЈА


ПРОФЕСИОНАЛНИ МЕРНИ ИНСТРУМЕНТИ, ДАТАЛОГЕРИ И КОНТРОЛНИ СИСТЕМИ

Термометри Македонија е компанија која е овластен увозник на повеќе европски и светски познати производители на професионални преносни мерни инструменти и фиксни контролни системи. Мерење и даталогирање на температура, влажност, проток и притисок на течности и воздух, ротација, вакуум, квалитет на воздух, индустриски вентили за специфични намени, pH, кондуктивност, нивометри, протокомери, како и детекција на запаливи и токсични гасови се само дел од производите кои Термометри Македонија може да Ви ги понуди.

Производите кои ги нудиме се со екстремно висок квалитет и слободно можеме да кажеме дека се најдобри кои можете да ги најдете на нашиот пазар. Во Македонија сме директни застапници за следниве компании :

  • Dostmann Electronic, Burkert, Kobold, PCE-Instruments (Германија)
  • Crowcon (Велика Британија)
  • Tecnosoft, Controll Process (Италија)
  • Habonim (Израел)

Нашите производи наоѓаат примена во :

  • Лаборатории, болници, фармации
  • Хемиски фабрики и прочистителни станици
  • Производство, складирање и транспорт на храна и лекови
  • Одгледување, складирање и транспорт на канабис и други култури кои растат во стакленици на контролирани услови
  • Оранжерии, винарии, кланици, рибници
  • Супермаркети, млекари, одгледување на печурки


Даталогери за температура, влажност, атмосферски притисокДетекција на експлозивни и токсични гасовиБезконтактини инфрацрвени мерачи на температура и влажност

Даталогери за еднократна употреба
Single Use Data loggers

Дали сте сигурни дека Вашата чуствителна роба е транспортирана внимателно, без шокови, на соодветна температура и влажност ? Со нашите Real time GSM даталогери за температура, влажност, шок сензор и сензор за светлина следете ја пратката во реално време и добијте нотификација ако некој ја оштети или отвори Вашата пратка.

Ви треба ли сертифициран даталогер за температура по ниска цена со вклучен сертификат кој ќе го пратите заедно со сензитивната пратка како лекови, канабис или храна ?
Нашите Single Use Даталогер за еднократна употреба се Вашето идеално решение.

Убодни термометри за свежа и замрзната храна (HACCP /EN13485)


Ултразвучен мерач на проток на течности во цевка

UMI 840
Dostmann Electronics GmbH – ГерманијаПотребен Ви е рачен инструмент ?
Што сакате да измерите ?
PCE Instruments – Германија

Превземете го промотивниот каталог за само дел од иструментите кои може да ги понуди Германскиот производител – PCE Instruments

Проветрувајте по потреба – CO2 Мерачи како индикатор за нивото на вентилација во затворени простории

Термална камера за детекција на телесна температура – Vision