fbpx

Tempmate S1 Даталогер за Температура – Еднократна употреба

Даталогер за снимање на температурни вредности при транспорт на сензитивна роба

Едноставен за користење, ниска цена, вграден USB конектор и автоматско генерирање на PDF или CSV извештај за снимените температурни вредности при конектирање на крајот од снимањето

Зошто даталогер за еднократна употреба ?

За ниска цена добивате даталогер со сертификат со кој ќе потврдите дека транспортот на роба бил на соодветна температура. По отчитување на измерените податоци даталогерот се фрла.
Идеално рашение при транспорт на сензитивна роба, согласно стандардите за транспорт на лекови, медицински канабис и храна.
Со вклучен сертификат за калибрација, CE, RoHS, EN12830 S,T,C,D,1

Сето тоа со даталогерот за еднократна употреба Single Use Data Logger Tempmate ® S1

ТИПTЕМПЕРАТУРЕН ДАТАЛОГЕР ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА
ДИМЕНЗИИ80/47/7 MM (В/Ш/Д)
МАСА15G
НИВО НА ЗАШТИТАIP67
СЕРТИФИКАТИCE, EN12830
МЕРЕН ОПСЕГ (ТЕМПЕРАТУРА)-30°C TO +70°C
ТОЧНОСТ (ТЕМПЕРАТУРА) ±0.5°C (–20°C/+40°C)
РЕЗОЛУЦИЈА (ТЕМПЕРАТУРА)0.1°C
ИНТЕРВАЛ НА СНИМАЊЕ10 МИНУТИ СТАНДАРДНО
ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА СНИМАЊЕ110 ДЕНА СТАНДАРДНО
КАПАЦИТЕТ НА ПОДАТОЦИМАКСИМУМ 16.000 ЗАПИСИ(Минималната количина за нарачка е кутија со 20 парчиња)