fbpx

Dostmann – LOG 32 T PDF

LOG 32 T PDF за запис на мерења на температура БЕЗ дисплеј.

Температурен даталогер со вграден шок сензор.

Интегриран USB-интерфејс за автоматско креирање PDF извештај,

Вклучен носач на ѕид.

Бесплатен софтвер за промена на параметри LOG Connect Software V392

Вклучен фабрички ISO сертификат за калибрација

MADE IN GERMANY

Шифра за нарачка (5005-0170)

Меморија за 60.000 мерења, може да се користи без софтвер (стандардни поставки со интервал на снимање од 15 минути), автоматско креирање PDF (не е потребна инсталација на драјвери), бесплатен софтвер за преземање, прилагодлив интервал за снимање од 30 секунди до 24 часа (преку бесплатен Software Log Connect).

Траење на батеријата приближно 3 години (интервал за снимање од 15 минути), LED диоди за статус и аларм.

Максимални и минимални вредности кои може да се ресетираат.

Temperaturaufzeichnung - LOG200 Datenlogger
LOG 32 T PDF
МОДЕЛDOSTMANN LOG 32 T PDF
ТИПTЕМПЕРАТУРЕН ДАТАЛОГЕР ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА
ДИМЕНЗИИ100 x 19 x 19 mm (В/Ш/Д)
МАСА70 g
СЕРТИФИКАТИВо согласност со HACCP според EN12830
МЕРЕН ОПСЕГ (ТЕМПЕРАТУРА)-40°C до +70°C
ТОЧНОСТ (ТЕМПЕРАТУРА) ±0.5°C (–10°C/+40°C)
РЕЗОЛУЦИЈА (ТЕМПЕРАТУРА)0.1°C
ИНТЕРВАЛ НА СНИМАЊЕОд 30 секунди до 24 часа (15 минути фабрички сетирани)
ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈА3 години (на интервал од 15 минути)
ТИП НА БАТЕРИЈА1 x 1/​2AA големина 3,6V
МЕМОРИЈА60.000 записи
СТЕПЕН НА ЗАШТИТАIP65