fbpx

HumidCheck Pro Wood- Mерач на влага во дрво 5020-0341

Перфектно дизајниран мерач на влага во дрво за градба и огрев. Едноставно инструмент кој мора да го поседуваат :

Градежни фирми
Складови за градежни материјали
Складови и продавачи на огревно дрво

Брзо и ефикасно дознајте ја влагата во дрвото.
Наменето за секаков тип на дрво
Автоматска корекција со промена на температурата

Цена : 7.900 денари

Упатство за користење на уредот (EN/DE)