fbpx

Термална камера за детекција на телесна температура – Vision

 • AI – Алгоритам на вештачка интелигенција за детекција на зголемена телесна температура
 • Точност ±0,3°C
 • Растојание за мерење од 1,5 до 5 метри
 • Вградено (blackbody)– Елиминирање на влијанијата од околината
 • Можност за монтажа на ѕид
 • Вклучен трипод за самостоечка монтажа
 • Едноставна употреба со директно врзување на камерата со монитор или ТВ со HDMI приклучок. Нема потреба од инвестирање во дополнителен компјутер
 • Акустичен аларм при покачена температура (подесива вредност)
 • Алармот го добивате на ТВ/монитор или доколку го врзете на звучник на 3,5мм
 • Наменет за скенирање на температура на луѓе на влезови со поголема фреквенција на луѓе како училишта, болници, лаборатории, фабрики и слично
 • Мерење до 200 луѓе во минута

Цена : 142.500 денари + ДДВ