fbpx

Dostmann – LOG210 PDF

LOG210 PDF за запис на мерења на температура и влажност со дисплеј.

Даталогер за температура и влажност со вграден шок сензор.

Интегриран USB-интерфејс за автоматско креирање PDF извештај,

Вклучен носач на ѕид.

Бесплатен софтвер за промена на параметри LOG Connect Software V392

Вклучен фабрички ISO сертификат за калибрација

MADE IN GERMANY

Шифра за нарачка (5005-0210)

Меморија за 100.000 мерења, може да се користи без софтвер (стандардни поставки со интервал на снимање од 15 минути), автоматско креирање PDF (не е потребна инсталација на драјвери), бесплатен софтвер за преземање, прилагодлив интервал за снимање од 10 секунди до 24 часа (преку Software Log Connect).

Траење на батеријата приближно 4 години (интервал за снимање од 15 минути), LED диоди за статус и аларм, дисплеј што може да се ислучува по желба.

Максималните/минималните што може да се ресетираат, функции за означување време за мерење резултати, сензор на движење за снимање на шокови : пример на затворање на вратите или прозорците.

МОДЕЛDOSTMANN LOG210 PDF
ТИПДАТАЛОГЕР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА
ДИМЕНЗИИ91.5 x 42 x 20 mm (В/Ш/Д)
МАСА70 g
МЕРЕН ОПСЕГ (ТЕМПЕРАТУРА)-40°C до +70°C
ТОЧНОСТ (ТЕМПЕРАТУРА) ±0.5°C (–10°C/+40°C)
РЕЗОЛУЦИЈА (ТЕМПЕРАТУРА)0.1°C
МЕРЕН ОПСЕГ (ВЛАЖНОСТ) 0…100% rH
ТОЧНОСТ (ВЛАЖНОСТ ) +/- 3% rH (40..60%) ; +/- 3.5% (20…40% и 60…80%)
РЕЗОЛУЦИЈА (ВЛАЖНОСТ ) 0.1% rH
ИНТЕРВАЛ НА СНИМАЊЕОд 10 секунди до 24 часа (15 минути фабрички сетирани)
ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈА4 години (на интервал од 15 минути)
ТИП НА БАТЕРИЈА1 x 1/​2AA големина 3.6V
МЕМОРИЈА100.000 записи (парови температура+влажност)