fbpx

TempLOG TS60 Даталогер за Температура – Еднократна употреба

Даталогер за снимање на температурни вредности при транспорт на сензитивна роба.

Едноставен за користење, ниска цена, вграден USB конектор и автоматско генерирање на PDF или CSV извештај за снимените температурни вредности при конектирање на крајот од снимањето.

Зошто даталогер за еднократна употреба ?

За ниска цена добивате даталогер со сертификат со кој ќе потврдите дека транспортот на роба бил на соодветна температура. По отчитување на измерените податоци даталогерот се фрла.
Идеално рашение при транспорт на сензитивна роба, согласно стандардите за транспорт на лекови, медицински канабис и храна.


Согласно CE, UKCA, EN12830, GSP.

Одложен почеток од 30 минути.

Сето тоа со даталогерот за еднократна употреба Single Use Data Logger TempLOG TS60.

ТИПTЕМПЕРАТУРЕН ДАТАЛОГЕР ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА TempLOG TS60
ДИМЕНЗИИ69 mm x 33 mm x 5 mm (В/Ш/Д)
МАСА10G
НИВО НА ЗАШТИТАIP67
СЕРТИФИКАТИCE, RoHs EN12830
МЕРЕН ОПСЕГ (ТЕМПЕРАТУРА)-30°C TO +60°C
ТОЧНОСТ (ТЕМПЕРАТУРА) ±0.5°C (–20°C/+40°C)
РЕЗОЛУЦИЈА (ТЕМПЕРАТУРА)0.1°C
ИНТЕРВАЛ НА СНИМАЊЕ10 МИНУТИ СТАНДАРДНО
ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА СНИМАЊЕ60 ДЕНА СТАНДАРДНО
КАПАЦИТЕТ НА ПОДАТОЦИМАКСИМУМ 10.000 ЗАПИСИ

ЦЕНА НА ПАРЧЕ : 1.500 денари + ДДВ