fbpx

Преносни детектори за гас

Croncon преносните детектори за гас штитат од широк спектар на гасови во индустриско опкружување и други околини кадe има опасност од ширање на некаков штетен гас или недостиг на кислород. Со своите персонални монитори за детекција на еден гас или со модуларните мулти-гас персонални мониторинг детектори на повеќе гасови истовремено, Crowcon претставува лидер и иноватор на светскиот пазар.

Од широкиот спектар на големини и комплексност, изберете го вистинското решение во зависност од бројот и типот на сензорите за детекција на гасови кои Ви се потребни и во зависност од барањата за прикажување, алармирањето и сертификати.

Каталози од различните модели на преносни детектори на Crowcon :

НАЧИН НА АКТИВИРАЊЕ : GAS-PRO
НИВОА НА АЛАРМИ : GAS-PRO