fbpx

HumidCheck – Безконтактен мерач на влага во материјали 5020-0343

Перфектно дизајниран безконтактен мерач на влага во материјали. Едноставно инструмент кој мора да го поседуваат :

Градежни фирми
Инсталатери на различни подови (плочки, ламинат, паркет, винил, линолеум)
Складови за градежни материјали

Брзо и ефикасно дознајте ја влагата во материјалот без да го оштетите. Допрете ја површината со металната топка и отчитајте ја вредноста.
До 40mm длабочина

Дознајте ја влагата на градежниот материјал кој го купувате и одберете го најсоодветниот
Гипс картон
Песок/Цемент
Градежно дрво

Дознајте ја влагата во Вашата готова градба и направете точна проценка дали сте спремни за наредна фаза.
Бетонска Плоча
Подови/плафони/ѕидови

Цена : 7.900 денари

Упатство за користење на уредот (EN/DE)