fbpx

LOG200 PDF

LOG200 PDF за запис на мерења на температура со дисплеј.

Температурен даталогер со вграден шок сензор.

Интегриран USB-интерфејс за автоматско креирање PDF извештај,

Вклучен носач на ѕид.

Бесплатен софтвер за промена на параметри LOG Connect Software V392

Вклучен фабрички ISO сертификат за калибрација

MADE IN GERMANY

Шифра за нарачка (5005-0200)

Меморија за 150.000 мерења, може да се користи без софтвер (стандардни поставки со интервал на снимање од 15 минути), автоматско креирање PDF (не е потребна инсталација на драјвери), бесплатен софтвер за преземање, прилагодлив интервал за снимање од 10 секунди до 24 часа (преку Software Log Connect).

Траење на батеријата приближно 4 години (интервал за снимање од 15 минути), LED диоди за статус и аларм, дисплеј што може да се ислучува по желба.

Максималните/минималните што може да се ресетираат, функции за означување време за мерење резултати, сензор на движење за снимање на шокови : пример на затворање на вратите или прозорците.

Temperaturaufzeichnung - LOG200 Datenlogger
МОДЕЛDOSTMANN LOG200 PDF
ТИПTЕМПЕРАТУРЕН ДАТАЛОГЕР ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА
ДИМЕНЗИИ91,5 x 42 x 20 mm (В/Ш/Д)
МАСА70 g
СЕРТИФИКАТИВо согласност со HACCP според EN12830
МЕРЕН ОПСЕГ (ТЕМПЕРАТУРА)-40°C до +70°C
ТОЧНОСТ (ТЕМПЕРАТУРА) ±0.5°C (–10°C/+40°C)
РЕЗОЛУЦИЈА (ТЕМПЕРАТУРА)0.1°C
ИНТЕРВАЛ НА СНИМАЊЕОд 10 секунди до 24 часа (15 минути фабрички сетирани)
ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈА4 години (на интервал од 15 минути)
ТИП НА БАТЕРИЈА1 x 1/​2AA големина 3,6V
МЕМОРИЈА150.000 записи
СТЕПЕН НА ЗАШТИТАIP65