fbpx

Производи

Колку квалитетен воздух дишете ?

9.500 денари

CO2 мерач на јаглерод диоксид

Дали сте спремни да ја измерите концентрацијата на јаглерод диоксид во просторот каде престојувате Вие и Вашите најмили ?

Прочистувачите на воздух се придобивка која веќе секој дом ја поседува, но тие не го заменуваат кислородот во просторот, односно не го намалуваат количевството на јаглерод диоксид во собата.

Единствен начин за намалување на јаглерод диоксидот во собата е да го проветрите просторот. Но кога да го направите тоа ? Колку често ?

Ви го претставуваме иновативниот и лесен за користење мерач на јаглерод диоксид, производ на Dostmann Германија. Со семафор дизајн.

Со интегриран мерач за температура и влажност.

Производ за секое семејство и канцеларија.

AirCO2ntrol COACH

Останете во зелената зона.

TERMOMETRI.MK

Колку квалитетен воздух дишете ?

9.500 денари

CO2 мерач на јаглерод диоксид

Дали сте спремни да ја измерите концентрацијата на јаглерод диоксид во просторот каде престојувате Вие и Вашите најмили ?

Прочистувачите на воздух се придобивка која веќе секој дом ја поседува, но тие не го заменуваат кислородот во просторот, односно не го намалуваат количевството на јаглерод диоксид во собата.

Единствен начин за намалување на јаглерод диоксидот во собата е да го проветрите просторот. Но кога да го направите тоа ? Колку често ?

Ви го претставуваме иновативниот и лесен за користење мерач на јаглерод диоксид, производ на Dostmann Германија. Со семафор дизајн.

Со интегриран мерач за температура и влажност.

Производ за секое семејство и канцеларија.

AirCO2ntrol COACH

Останете во зелената зона.

TERMOMETRI.MK