fbpx

Убодни – контактни термометри

LabTherm (5020-0398) – УБОДЕН ТЕРМОМЕТАР

2.400 денари

Техничка спецификација :

Ергономско дизајниран џебен термометар со робустен убоден врв. Посебно погоден за лабораториски течности и храна.

Цена : 2.400 денари

Мерен Опсег : од (-40) до +250˚C
Резолуција : 0,1˚C од (-20°C) до 150°C /Останат опсег : 1°C
Прецизност : ±0,5°C од (-10°C) до 100°C

Димензии : 220 x 25 x 20 mm
Сонда : 106 x 3,5 mm (L x Ø)
Линк : Повеќе за уредот

GT1 (5020-0350) – УБОДЕН ТЕРМОМЕТАР со Т-рачка и зашилен врв

Цена : 3.000 денари

Техничка спецификација :

Робустен термометар со зашилен убоден врв. Т-рачката овозможува безбедна работа при мерење на тврди медиуми (месо, зеленчук)

Цена : 3.000 денари

Мерен Опсег : од (-50) до +150˚C
Резолуција : 0,1˚C од (-20°C) до 150°C /Останат опсег : 1°C
Прецизност : ±1°C од (-30°C) до 150°C

Димензии : 84 x 26 x 175 mm
Сонда : 120 x 5,0 mm (L x Ø)
Линк : Повеќе за уредот

GT2 (5020-0351) – УБОДЕН ТЕРМОМЕТАР со Т-рачка и сврдлест врв

3.600 денари

Робустен термометар со сврдлест убоден врв. Т-рачката со сврдлест врв овозможува безбедна работа при мерење на замрзнати производи

Цена : 3.600 денари

Мерен Опсег: од (-50) до +150˚C
Резолуција : 0,1˚C од (-20°C) до 150°C /Останат опсег : 1°C
Прецизност : ±1°C од (-30°C) до 150°C

Димензии : 100 x 50 x 160 mm
Сонда : 120 x 8,0 mm (L x Ø)
Линк : Повеќе за уредот

P200 (5000-1200) – ТЕРМОМЕТАР со убодна сонда на кабел

3.900 денари

Термометар со убодна сонда на кабел со долзина од 60cm. Робустен и водоотпорен термометар IP65 (Едноставно чистење) за мерење на температура на воздух, течности, гасови, прашкасти материјали. . Наменет за во индустрија, земјоделство, проверка на температура на вода итн.

Цена : 3.900 денари

Мерен Опсег: од (-40) до +200˚C
Резолуција : 0,1˚C
Прецизност : ±1°C од (-20°C) до 150°C

Димензии : 95 x 60 x 18 mm
Сонда : 110 x 3,5 mm (L x Ø)
Линк : Повеќе за уредот