fbpx

Мониторирајте ја температурата и влажноста – WeatherHub Smart System

Имајте ги сите информации и добивајте нотификации на Вашиот SMART телефон преку бесплатна апликација во реално време

Со помош на професионалните сензори дополнително добијте и пристап преку веб пребарувач www.wh-observer.de

 • Амбиентална температура и влажност во простории и магацини со лекови
 • Температура во фрижидери, замрзнувачи и ладилни комори
 • Нотификации во случај на повисока или пониска температура на местото каде што мерите
 • Температура на вода во базен или аквариум

 • Нотификација за протекувања на водовод или парно во простории кои не сте постојано како подрум, гаража и слично
 • Нотификација за отварање на прозор или врата од безбедностни причини или енергетска ефикасност
 • Брзина и правец на ветар, врнежи од дожд. Добијте точна информација за временските услови во викендицата пред да решите да тргнете на пат
 • До 50 сензори на една централa. Креирајте метеоролошка станица по Ваша мерка

Бесплатна апликација за сите платформи на СМАРТ телефони :

Полупрофесионални сензори наменети за :

 • Куќа
 • Викендица
 • Стан
 • Административни простории
 • Подрумски простории

Професионални сензори наменети за :

 • Лаборатории
 • Болници
 • Магацини за лекови
 • Фрижидери и замрзнувачи
 • Оранжерии

ЦЕНА НА ЦЕНТРАЛА = 6.450 денари *

*НА ЕДНА ЦЕНТРАЛА БЕЗЖИЧНО СЕ ВРЗУВААТ ДО 50 СЕНЗОРИ