fbpx

TA 100 – Klima Guard (5000-0100)

Професионален Локален Дигитален термо-хигрометар со аларм функција

Техничка спецификација :

Опсег на температура од (-40°C) до (+70°C)
Резолуција 0,1 °C
Точност ±0,5°C

Опсег на влажност од 0 до 99%
Резолуција 0,1 %
Точност ±3% (во опсег од 35% до 75%)

Карактеристики :

 • Брз (осетлив) сензор за влага
 • Точка на роса
 • Минимум и максимум опција
 • Аларм функција (за минимална или максимална температура)

Намена :

 • Лаборатории
 • Индустриски средини
 • Стакленици
 • Производство на храна
 • Болници
 • Фармации
 • Сервер соби

ЦЕНА : 3450 денари