fbpx

Производи

Аналоген термометар за фурна

1.200,00 денари

Аналоген термометар за фурна

 

  • Наменет за инсталација на капакот (шасија). Се протнува преку претходно изработена дупка (10мм) и се прицврстува со шраф од задна страна.
  • Прикажување на температурата во фурната во опсег ( 0 – 500°C)
  • Направен од висококвалитетен нерѓосувачки челик
  • Идеално решение за инсталација во постоечки или нови пушници, фурни и печки
  • Со скала за различни нивоа на приготвување на месото (пушење/скара/печење)

 

Цена : 1200 денари

Аналоген термометар за фурна

1.200,00 денари

Аналоген термометар за фурна

 

  • Наменет за инсталација на капакот (шасија). Се протнува преку претходно изработена дупка (10мм) и се прицврстува со шраф од задна страна.
  • Прикажување на температурата во фурната во опсег ( 0 – 500°C)
  • Направен од висококвалитетен нерѓосувачки челик
  • Идеално решение за инсталација во постоечки или нови пушници, фурни и печки
  • Со скала за различни нивоа на приготвување на месото (пушење/скара/печење)

 

Цена : 1200 денари