fbpx

Производи

Дигитален термометар со сонда за мерење температура во фрижидери со аларм функција (LT-102)

2.400,00 денари

Дигитален термометар со сонда за мерење температура во фрижидери со аларм функција (LT-102)

 • Водоотпорен
 • Голем дисплеј
 • Со вклучена сонда на 3 метри кабел
 • Со вклучено подножје за поставување на рамна површина
 • Со јак магнет за лепење на фриждер
 • Висок/Низок Аларм

 

Цена : 2.400,00 денари

Упатство на следниов линк : https://termometri.mk/wp-content/uploads/2020/06/5020-0573-LT-102.pdf

Дигитален термометар со сонда за мерење температура во фрижидери со аларм функција (LT-102)

2.400,00 денари

Дигитален термометар со сонда за мерење температура во фрижидери со аларм функција (LT-102)

 • Водоотпорен
 • Голем дисплеј
 • Со вклучена сонда на 3 метри кабел
 • Со вклучено подножје за поставување на рамна површина
 • Со јак магнет за лепење на фриждер
 • Висок/Низок Аларм

 

Цена : 2.400,00 денари

Упатство на следниов линк : https://termometri.mk/wp-content/uploads/2020/06/5020-0573-LT-102.pdf