fbpx

Производи

Аналоген термо/хигро/барометар за надворешна употреба

7.800,00 денари

Аналоген термо/хигро/барометар за надворешна употреба

  • Направен од нерѓосувачки челик со совршен дизајн
  • Термометар и хигрометар
  • Прецизен барометар за временска прогноза
  • Водоотпорен 
  • Made in Germany

Цена : 7800 денари

Аналоген термо/хигро/барометар за надворешна употреба

7.800,00 денари

Аналоген термо/хигро/барометар за надворешна употреба

  • Направен од нерѓосувачки челик со совршен дизајн
  • Термометар и хигрометар
  • Прецизен барометар за временска прогноза
  • Водоотпорен 
  • Made in Germany

Цена : 7800 денари