fbpx

Производи

Аналоген термометар за во рерна

1.500,00 денари

Аналоген термометар за во рерна

  • Прикажување на температурата во јадрото на месото
  • Симултано прикажување на температурата во рерната
  • Направен од висококвалитетен нерѓосувачки челик
  • Со скала за различни нивоа на приготвување на месото (rare/medium/well done)

Цена : 1500 денари

Аналоген термометар за во рерна

1.500,00 денари

Аналоген термометар за во рерна

  • Прикажување на температурата во јадрото на месото
  • Симултано прикажување на температурата во рерната
  • Направен од висококвалитетен нерѓосувачки челик
  • Со скала за различни нивоа на приготвување на месото (rare/medium/well done)

Цена : 1500 денари