fbpx

GSM Даталогер во реално време – Температурата, Влажност, Сензор за светлина, Шок сензор

Бидете чекор пред сите и имајте целосна контрола на Вашата пратка со иновативниот GSM Даталогер во реално време : Температура, Влажност, Локација, Отварање на пратка или Оштетување

Наменет е за сите извозно ориентирани компании кои извезуваат осетлива роба и сакаат да бидат сигурни дека нивниот производ е транспортиран во идеални услови и да реагираат веднаш штом приметат проблем (пред робата да биде оштетена).

Лоцирајте ја Вашата пратка каде се наоѓа во моментот, колкава е температурата и влажноста во пакетот, добијте нотификација ако некој го отвори Вашиот пакет (Сензор за светлина) или ако некој го оштети Вашиот пакет (Шок сензор).

Сето тоа со иновативниот Realtime Data Logger Tempmate ® GS за еднократна употреба

ТИПГСМ ДАТАЛОГЕР ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА
ДИМЕНЗИИ113/59/24 MM (В/Ш/Д)
МАСА132 G
НИВО НА ЗАШТИТАIP67
СЕРТИФИКАТИCE, EN12830, EMC, ROHS
МЕРЕН ОПСЕГ (ТЕМПЕРАТУРА)-30°C TO +70°C
ТОЧНОСТ (ТЕМПЕРАТУРА) ±0.2°C (–25°C/+60°C)
РЕЗОЛУЦИЈА (ТЕМПЕРАТУРА)0.1°C
МЕРЕН ОПСЕГ (ВЛАЖНОСТ) 0 TO 100%RH
ТОЧНОСТ (ВЛАЖНОСТ) [0..90%RH]< ±2.5%
[90%..100%RH] < ±3.5%
РЕЗОЛУЦИЈА (ВЛАЖНОСТ) 1%
СЕНЗОР ЗА СВЕТЛИНА0 TO 16.000 LX
ИНТЕРВАЛ НА СНИМАЊЕ10 МИНУТИ СТАНДАРДНО
ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА СНИМАЊЕ90 ДЕНА СТАНДАРДНО
КАПАЦИТЕТ НА ПОДАТОЦИМАКСИМУМ 15.600 ЗАПИСИЦЕНА : 11.000 денари + ДДВ (18%)

Промотивна ЦЕНА : 9.500 денари + ДДВ (18%)