Стаклени Цевки GlasWerk – Германија

Исфрлување на пластичните цевки од употреба :

Сите сакаме да го испиеме освежителниот пијалок, особено во топлите денови или додека сме во движење, и најчесто тоа го правиме со употреба на цевки. Користењето пластични цевки е вообичаена практика, но се повеќе земји веќе ја забрануваат нивната употреба. За среќа веќе има добри алтернативи за пластиката, а тоа е пиење од цевки направени од стакло како што се цевките GlasWerk

Предности :

  • Повеќекратна употреба
  • Изработени од висококвалитетно стабилно стакло SCHOTT®
  • Низ стаклото можете да видите дали нечистотијата е отстранета
  • Миењето на стаклената цевка може да се изврши рачно или во машина за миење садови
  • 100% Рециклирачко стакло
  • 100% Неутрален вкус
  • 100% Безбедно за прехрана
  • 100% Made in Germany

Достапни во следниве големини :

Кратки (Пакувања по 10 или 50)
Должина: 15cm
Надворешен дијаметар : 8mm
Внатрешен дијаметар: 5,6mm
Цена :
1.200 денари пакување од 10
5.400 денари пакување од 50

Средни (Пакувања по 10 или 50)
Должина: 20cm
Надворешен дијаметар : 8mm
Внатрешен дијаметар: 5,6mm
Цена :
1.500 денари пакување од 10
6.750 денари пакување од 50

Долги (Пакувања по 10 или 32)
Должина: 23cm
Надворешен дијаметар : 10mm
Внатрешен дијаметар: 7,6mm
1.800 денари пакување од 10
5.200 денари пакување од 32

*Посебна можност за хотели, казина, барови, кафулиња и ресторани. Можност за ласерско гравирање на цевки со Ваш назив за минимална количина од 300 парчиња. Цена : 30 денари/парче